اخبار و رویدادها اخبار و رویدادها

آشنایی داوطلبان منتخب آزمون سراسری با رشته‌‌ی مهندسی کامپیوتر (جهت انتخاب رشته)

آشنایی داوطلبان منتخبین آزمون سراسری با رشته‌‌ی مهندسی کامپیوتر (جهت انتخاب رشته)

مسئولین شاخه دانشجویی ACM  با همکاری بچه‌های دانشکده و دوستاشون در  این شاخه‌ی دانشجویی ، تصمیم گرفتند مختصر متنی بنویسند تا کنکوریها و کلاً دانش‌آموزان  را با محیط دانشکده‌ و رشته‌ی مهندسی کامپیوتر بیشتر آشنا کنند.

رشته‌ی مهندسی کامپیوتر از کنکور ۹۵ به بعد، دیگه دارای گرایش نیست و به جای اون، تمرکز داره. یعنی شما با اینکه می‌تونین هر درسی رو اخذ کنین، اما باید تعداد مشخصی از دروس یک تمرکز رو بگذرونین تا بتونین با اون تمرکز در مهندسی کامپیوتر فارغ‌التحصیل بشین. ما سعی کردیم مسیر کلی که قراره توی این رشته ببینین رو در قالب توضیحات مختصری درباره‌ی تعدادی از درس‌های اصلی رشته براتون ترسیم کنیم که بتونین با رشته‌ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران ارتباط نزدیک‌تری برقرار کنین و دید بهتری نسبت بهش داشته باشین.

تهیه‌ی محتوا:

سید امیرحسین شبیری