انتخاب طرح "ربات طوطی نما" برای درمان اتیسم در دومین جشنواره شتاب

ربات طوطی نمای دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر بعنوان یکی از ده طرح برتر دومین جشنواره ملی شناسایی و توانمندسازی ایده های برگزیده (شتاب) برگزیده شد.

ایده "طراحی وساخت یک ربات برای کمک به کودکان مبتلا به اتیسم"،  که از سال 1393 به سرپرستی دکتر هادی مرادی و به حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، به اجرا درآمده است، به‌عنوان یکی از ده طرح برتر، از میان بالغ بر هزار طرح از سراسر کشور، برگزیده شد. در این طرح، یک ربات طوطی نما ساخته شده است که برای غربالگری اولیه و توان‌بخشی کودکان مبتلا به اتیسم استفاده شده است. هم اکنون این طرح در فاز دوم طراحی و ساخت میباشد که امید است بزودی در کشور مورد استفاده قرار گیرد. این طرح یک نمونه تحقیقات کاملا بین رشته‌­ای بوده که در آن دکترحمیدرضا پوراعتماد از دانشکده روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی فعالیت جدی داشته‌اند. این طرح در مرکز تهران اتیسم (http://ctad.ir) به‌صورت پایلوت اجرا گردیده است. همچنین دانشجویان بسیاری از دانشکده مهنسی برق و کامپیوتر در طراحی و ساخت ربات همکاری داشته‌اند.برای اطلاعات بیشتر از فعالیتهای گروه در زمینه استفاده از تکنولوژی در غربالگری و توانبخشی اتیسم به صفحه آزمایشگاه مراجعه نمایید.