اخبار و رویدادها اخبار و رویدادها

انتشار کتاب دکتر صادق واعظ زاده در انتشارات دانشگاه آکسفورد

کتاب Control of Permanent Magnet Synchronous Motors یا کنترل موتورهای سنکرون آهنربای دائمی تألیف دکتر صادق واعظ زاده استاد دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در مارس 2018 از سوی انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشرشده است. موتورهای سنکرون آهنربای دائمی به لحاظ بازده زیادتر، حجم و وزن کمتر  و عملکرد بهتر، سریع الرشد ترین بازار ماشین‌های الکتریکی را در دنیا دارا هستند. کاربردهای آن‌ها در اتوماسیون صنعتی و رباتیک، خودروهای برقی و هیبریدی، پهبادها، لوازم‌خانگی و غیره بشدت رو به توسعه است. این کتاب حاصل دو دهه تحقیق و مطالعه در دانشگاه تهران است و اصول و روش‌های مدل‌سازی و کنترل موتورهای مزبور را تشریح می‌کند. همچنین تخمین سرعت و پارامترهای موتور را مورد بررسی قرار می‌دهد. تألیف کتاب حدود چهار سال به طول انجامیده و با توجه به جنبه‌های نظری و عملی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پژوهشگران و طراحان صنعتی را در زمینه مربوط مورد نظر قرار داده است. دانشمندان برجسته بین‌المللی در پیشگفتار و پشت نوشت کتاب آن را معرفی و به‌عنوان کتاب درسی توصیه کرده‌اند.

اطلاعات بیشتر درباره کتاب در سایت ناشر به آدرس زیر قابل دسترسی است.

9780198742968?cc=ro&lang=en&