اخبار و رویدادها اخبار و رویدادها

برگزاری دومین رویداد دفاع متمرکز از پروژه‌های کارشناسی ارشد "کنفرانس پایان‌نامه)

دومین رویداد دفاع متمرکز از پروژه‌های کارشناسی ارشد (کنفرانس پایان‌نامه)، در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار شد، این رویداد از تاریخ 20 الی 25 شهریور ماه  در طول چهار روز برگزار گردید و طی این مدت  حدود 110 نفر از دانشجویان در 10 گرایش مختلف در رشته‌های برق،کامپیوتر و فناوری اطلاعات به دفاع از پایان‌نامه‌های خود پرداختند.

به گفته معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، برگزاری این‌گونه جلسات دفاع از پایان‌نامه منجر به همفکری و همراهی دانشجویان در زمینه‌های مشترک می‌‌شود و هم‌چنین زمینه را برای حضور و ارتباط دانشجویان دانشگاه‌های دیگر در این دانشکده فراهم می‌آورد.

در برگزاری این رویداد برنامه‌ریزی منظم و از پیش تعیین شده می‌تواند راه‌گشایی برای ارتباط مؤثر با صنعت باشد تا فرصت مناسب برای آنها در جهت بررسی پروژه‌ها و حضور در جلسات فراهم آید. به عنوان مثال، در دوره قبل با حضور صاحبان صنایع تعدادی از دانشجویان در همان جلسه دفاع، پیشنهاد کار دریافت کردند.