برگزاری نخستین جشنواره "روز پروژه" در دانشکده برق و کامپیوتر

در راستای رسالت انجام مسئولیت‌های اجتماعی و برنامه سوم دانشگاه تهران، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران دفاع پروژه‌های دانشجویان دوره کارشناسی را که در تابستان ۹۶ دفاع می‌کردند، تجمیع نموده و با ارائه ۷۰ پوستر که حاصل پروژه‌های دانشجویان کارشناسی بود، جشنواره پروژه‌های کارشناسی را با عنوان روز پروژه برگزار نمود.

در این مراسم که از ساعت ۸:۳۰ شروع شد، در ابتدا طبق روال آموزشی، اساتید دانشکده، ارزیابی پروژه‌ها را انجام دادند. پروژه‌ها توسط اساتید راهنما و یک داور قبل از جشنواره ارزیابی شده و به مرحله ارائه پوستر رسیده بود، در این مرحله برای هر پروژه دو استاد به عنوان ارزیاب از ارائه پوستر دانشجویان بررسی لازم را به عمل آوردند.

از ساعت ۱۰:۳۰، مهمانان از دانشگاه‌های دیگر، شرکت‌های راغب فعالیت‌های علمی روز و فناور و دیگر مشتاقان حضور پیدا کردند.

لازم به ذکر است شرکت‌های شاتل، مادیران، ستاد علوم شناختی و پارک علم و فناوری در این جشنواره غرفه داشتند و فعالیت‌های خود را که مربوط به ادامه روند پروژه‌های دانشجویان بود معرفی نمودند.

در اختتامیه این مراسم، دانشکده با توجه به ارزیابی‌های علمی خود، به ۱۰٪ پروژه­های برتر در هر گرایش، گواهی‌نامه اهدا نمود. همچنین شرکت شاتل و ستاد علوم شناختی، هرکدام به ۵ پروژه برتر در حوزه کاری مربوطه، جوایزی اهدا نمودند. اطلاعات کامل تمام پروژه ها و پروژه های برتر در وب سایت http://ece.ut.ac.ir/projectday قابل دسترس است.