اخبار و اطلاعیه‌ها اخبار و اطلاعیه‌ها

برگزاری نخستین جشنواره پروژه‌های کارشناسی و اولین کنفرانس دفاع متمرکز پایان‌نامه‌های ارشد

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در نظر دارد ارائه پروژه‌های دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را که به عنوان دستاورد فعالیت های آموزشی-پژوهشی دانشجویان و هیئت علمی دانشکده در طول تحصیل دانشجویان است را به صورت عمومی و با حضور دانشگاهیان، فناوران،‌ سرمایه‌گذاران و کارآفرینان برگزار نماید.

• جشنواره پروژه‌های کارشناسی تحت عنوان"روز پروژه"برای اولین بار در 22 شهریورماه 1396 برگزار خواهد شد. در روز پروژه، دانشکده از کلیه والدین، اساتید، دانشجویان، صنایع مرتبط، سرمایه­‌گذاران و کارآفرینان برای شرکت در این برنامه و مشاهده­ دستاورد­های پروژه‌­های کارشناسی دعوت می‌­کند.
  • اولین دوره دفاع متمرکز از پایان نامه های کارشناسی ارشد تحت عنوان "کنفرانس دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد"  در بازه 25 تا 29 شهریور 1396 برگزار خواهیم شد. این برنامه بصورت پایلوت در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برگزار می­‌شود و به تدریج به سایر دانشکده‌­ها گسترش خواهد یافت.