اخبار و اطلاعیه‌ها اخبار و اطلاعیه‌ها

جشن دانش‌‌آموختگی فارغ التحصیلان سال تحصیلی 94-95 دانشگاه تهران

دانشگاه تهران در نظر دارد مراسم «جشن دانش‌آموختگی سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران» را به‌ صورت متمرکز با حضور هیأت رئیسه دانشگاه، رؤسای پردیس‌ها، دانشکده‌ها و سایر مسئولان برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، این مراسم به مناسبت دانش‌آموختگی دانشجویانی است که در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ از دانشگاه تهران (در همه مقاطع) فارغ‌التحصیل شده باشند.

• دانش‌آموخته برای ثبت‌نام به وبگاه اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس http:// cultural.ut.ac.ir مراجعه کند.

• مهلت ثبت‌نام تا ۳۰ تیرماه ۱۳۹۶ بوده و برای دانش‌آموختگان متقاضی شرکت در مراسم کارت ورود به مراسم صادر می‌شود. حضور در مراسم فقط با ارائه این کارت امکان‌پذیر است.

• حداکثر دو نفر از اقوام درجه یک هر دانش‌آموخته می‌توانند در این مراسم حضور داشته باشند.

• این مراسم در روز چهارشنبه، یکم شهریورماه ۱۳۹۶، مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار می‌شود، مراسم رأس ساعت ۱۸ شروع و ساعت ۲۰ به پایان می‌رسد.

•  مکان برگزاری مراسم بعد از ثبت‌نام نهایی اعلام می‌شود

• لازم به ذکر است که دانش‌آموختگانی که تمایل به گرفتن عکس در آتلیه عکاسی (عکس با لباس فارغ‌التحصیلی) دارند، می‌توانند رأس ساعت ۱۵ در محل حضور یابند. عکاسی فقط از ساعت ۱۵ الی ۱۸ انجام می‌شود.