اخبار و رویدادها اخبار و رویدادها

چگونگی بهره مندی از امکانات مستقر در ساختمانهای دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در ایام تعطیل نوروز97

احتراماً ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و عید سعید باستانی نوروز، بدین‌وسیله چگونگی بهره‌مندی از امکانات مستقر در ساختمان‌های دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده با امور محترم پشتیبانی و حراست پردیس دانشکده‌های فنی در ایام تعطیل، به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

1.  دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از ساعت 21 روز دوشنبه مورخ 96/12/28 تا ساعت 8 صبح روز یکشنبه مورخ 97/1/5 تعطیل می‌باشد. بدیهی است ورود و خروج اعضای محترم هیئت‌علمی و دانشجویان مقطع تحصیلی دکترا در تمام ایام تعطیل به‌طور 24 ساعته بلامانع است.
  2. دانشجویان مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد که دارای مجوز استفاده از آزمایشگاه می‌باشند می‌توانند از تاریخ 97/1/5 وارد ساختمان‌های دانشکده شده و از امکانات آزمایشگاه‌ها و مراکز کامپیوتر بهره‌مند شوند.

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر