تاریخ انتشار: ۱۳۹۳/۰۷/۲۶ - ۱۱:۲۸

9 امین دوره المپیاد بین المللی میکروالکترونیک Synopsys، امسال نیز به مانند 8 سال گذشته در تاریخ 24 مهر در کشور ارمنستان برگزار گرديد.

هدف از این رقابت، کشف مستعد ترین و خلاق ترین مهندس یا دانشجوی جوان زیر 30 سال می باشد.

اهداف المپیاد میکروالکترونیک:

• تحریک توسعه هر چه بیشتر دانش میکروالکترونیک در کشور های شرکت کننده
  • تشخیص و الهام بخشی مهندسین جوان و مستعد
  • افزایش علاقه به علم میکروالکترونیک در میان متخصصین جوان
  • تشخیص سطح دانش در زمینه میکروالکترونیک در میان شرکت کنندگان در کشورهای مختلف، برای ایجاد تغییرات لازم در برنامه های آموزشی آن کشور
  • به وجود آوردن یک گروهی از متخصصان جوان در زمینه میکروالکترونیک

موضوعات المپیاد میکروالکترونیک:

• Digital IC Design and Test
  • Analog and Mixed Signal IC Design and Test
  • Semiconductor Devices and Technology
  • Mathematical and Algorithmic Issues of EDA

این المپیاد در دو مرحله محلی و بین المللی برگزار می شود. برگزاری مرحله محلی آن در ایران به عهده گروه ICEEP در دانشکده مهندسی برق و کامپيوتر بوده است که پس از ثبت نام از دانشگاه های سراسر ایران، در دو مرحله با حضور 50 نفر شرکت کننده در دانشکده مهندسی برق و کامپيوتر برگزار گردید. مرحله محلی برای تعیین برگزیدگان و راهیابی به مرحله نهایی بین المللی در ارمنستان اجرا گرديد. بدین ترتیب که نفر اول با هزینه Synopsys و نفر دوم با هزینه ICEEP به ارمنستان رفته تا با برگزیدگان کشورهای مختلف از سراسر دنیا رقابت نمايند.

اسامی نفرات برتر در آزمون کشوری ایران به شرح زیر می باشد:

نفر اول:

آقای فرزاد واعظ (دانشگاه تهران - گرایش سیستم های دیجیتال)

نفر دوم:

خانم فرناز فروغی فر (دانشگاه تهران - گرایش الکترونیک)

نفر سوم (به صورت مشترک):

آقای رضا زندگانی (دانشگاه تهران - گرایش الکترونیک)

آقای رضا نمازیان (دانشگاه تهران - گرایش الکترونیک)

ضمن عرض تبریک به برگزیدگان کشوری و راهیافتگان به مرحله نهایی المپیاد میکروالکترونیک، امیدواریم در مرحله بین المللی نیز شاهد درخشش این نمایندگان از ایران باشیم.