برای ثبت یادبود و خاطره درباره دکتر حسین محسنی اینجا را کلیک کنید

Click here for sumbit your memory or message about Dr Hossein Mohseni (in English)

دستور العمل اعطای جایزه "پژوهش های کاربردی دکترحسین محسنی"

کلّيات

نظر به نقش ماندگار جناب آقای دکتر حسین محسنی در انجام پژوهش های کاربردی و تثبیت و ارتقاء ارتباط صنعت برق و دانشگاه تهران، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران اعطای جايزه­اي را با عنوان "جايزة پژوهش های کاربردی دکتر حسین محسنی" به تصویب رسانده است. دکتر حسین محسنی در طي حدود چهار دهه خدمت، با تاسیس موسسه پژوهشی فشارقوی الکتریکی، تاسیس و تجهیز آزمایشگاه های متعدد آموزشی و پژوهشی، ارائه خدمات مشاوره فنی به مجموعه گسترده ای از شرکت های وابسته به وزارت نیرو و مراکز خصوصی، ارتباط متقابل و سازنده با دانشگاه ها و موسسات آموزشی و صنعتی خارج از کشور، نگارش کتاب­های آموزشي و مرجع مهندسی فشارقوی الکتریکی و تربیت مهندسین و اساتید مجرب، نقش به­سزائي در توسعة پايدار مهندسي برق در سطح کشور و خودکفایی صنعت برق ایران ايفاء کرده­اند.

"جايزة پژوهش های کاربردی دکتر حسین محسنی" در جهت

• کسب مهارتِ طراحی و ساخت با توجه به روش جدید آموزش مهندسی CDIO*
  • تقویت آزمایشگاه های دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
  • تقویت همکاری بین دانشگاه و صنعت
  • گسترش کار گروهی و بین رشته ای

به آن­ دسته از دانشجویان یا دانش آموختگان کارشناسی دانشگاه تهران تعلق خواهد گرفت که بصورت گروهی و بین رشته ای پروژه ای شاخص (که می تواند پروژه کارشناسی باشد) در زمینه مهندسی برق با تکیه بر جنبه ساخت و فن آوری به انجام رسانده باشند.

جايزة مذکور براساس ارزيابي و تشخيص کميتة داوران اين جايزه، سالانه (از سال 1394) حداکثر به سه گروه از دانشجویان یا دانش آموختگان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر با برجسته ترين عملکرد پژوهشی کاربردی در زمینه مهندسی برق با تکیه بر جنبه ساخت و فن آوری اعطاء خواهد شد.

در این دستورالعمل، منظور از پژوهش کاربردی پژوهشی است که نتایج حاصل از آن در رفع نیازها و حل مشکلات جامعه بکار ‏می آید و یا در جهت تجهیز آزمایشگاه های آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر باشد. ‏

شرایط اعطای این جایزه و ترکيب اعضاء کميتة داوران جايزه در ادامه این دستورالعمل آمده است. حمایت مالی این جایزه از سوی"دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران" و از محل درآمدهای موسسه پژوهشی فشارقوی الکتریکی خواهد بود.

اهداف

"جايزة پژوهش های کاربردی دکتر حسین محسنی" جایزه­ای است برای تقدیر از دانشجویان یا دانش آموختگان سطح کارشناسی دانشگاه تهران که همت و تلاش مضاعفی در جهت انجام پژوهش های کاربردی گروهی در زمینه مهندسی برق با تکیه بر جنبه ساخت و فن آوری نشان داده اند. اهداف کلی اعطای این جایزه عبارت­اند از:

• قدردانی از زحمات دانشجویان فعال در مسایل پژوهشی مهندسی و ساخت که به صورت گروهی از گرایش ها یا رشته های مختلف فعالیت می کنند،
  • ارتقای جایگاه پژوهش های کاربردی در مهندسی برق ‏و تشویق تلاش­گران در این زمینه برای بالا بردن کیفی فعالیت­های پژوهشی و فناوری در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،
  • تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت.

این جایزه در زمینه پژوهش های کاربردی به واجدین شرایط مندرج در ذیل اعطا می­شود.

شرایط "جايزة پژوهش های کاربردی دکتر حسین محسنی"

احراز کلیه شرایط زیر جهت دریافت این جایزه الزامی است:

• دانشجوی دانشگاه تهران یا دانش آموخته سطح کارشناسی دانشگاه تهران ‏در همان سال اعطای جایزه،
  • انجام پروژه به صورت گروهی (2 نفره و بیشتر) از گرایش ها یا رشته های مختلف در زمینه پژوهش های کاربردی مهندسی برق و با تکیه بر جنبه ساخت و فن آوری،
  • حضور حداقل یک دانشجو یا دانش آموخته سطح کارشناسی مهندسی برق قدرت در گروه،
  • تکمیل فرم درخواست توسط گروه متقاضی یا نماینده ایشان طبق برنامه زمانبندی اعلام شده در فراخوان هر سال،
  • ارائه گزارش کتبی و محصول نهایی پروژه طبق برنامه زمانبندی اعلام شده در فراخوان هر سال.

کمیته داوران:

• کمیته داوران دایمی بوده و شامل جناب آقایان دکتر شاهرخ فرهنگی، دکتر امیرعباس شایگانی، معاون آموزشی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، مدیر گرایش قدرت و یک نفر از صنعت برق (به تشخیص و دعوت سایر اعضای کمیته) می باشد.

• تغییر اعضای کمیته دایمی داوران با تایید هیات رئیسه دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر امکان پذیر خواهد بود.

• در صورت صلاحدید کمیته داوران جهت تسریع فرآیند داوری، ایشان می توانند از نظرات گروهی از دانشجویان دکتری برای مرحله مقدماتی داوری استفاده نمایند.

• در صورت صلاحدید کمیته داوران، ایشان می توانند از دیگر اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر جهت داوری پروژه ها دعوت نمایند.

• در صورت صلاحدید کمیته داوران،ایشان می توانند برای متقاضیان جلسه ارائه شفاهی هماهنگ نمایند.

• جهت ایجاد وحدت رویه در فرآیند داوری، کمیته داوران می توانند دستورالعمل ارزیابی پروژه ها را در طی جلسات خود تدوین نمایند.

جزئیات "جايزة پژوهش های  کاربردی دکتر حسین محسنی"

• دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر هر ساله طی فراخوانی از دانشجویان و دانش آموختگان آن سال برای شرکت در این رقابت دعوت نموده و شرایط را به اطلاع ایشان خواهد رسانید.
  • برگزاری مراسم با میزبانی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در آذر ماه هر سال مصادف با هفته پژوهش خواهد بود.
  • آخرین مهلت تکمیل فرم درخواست و تحویل گزارش پروژه و محصول نهایی 30 ام مهرماه هر سال خواهد بود.
  •   جایزه شامل لوح یادبود به امضای ریاست دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر حسین محسنی و یک سکه تمام بهار آزادی به هر گروه از برندگان خواهد بود.
  •      پس از اعطای جوایز، کلیه گزارشات و محصولات متقاضیان به آنان عودت داده خواهد شد.
  •   تغییر این دستورالعمل با تائید هیات رئیسه دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر امکانپذیر خواهد بود.