تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۲/۲۸ - ۱۴:۵۷
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۴/۰۳/۰۴ - ۱۰:۳۱

نظر به نقش ماندگار جناب آقای پروفسور مسعود سلطانی استاد ممتاز دانشگاه تهران درزمینه مهندسی برق و بالاخص گرایش قدرت، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران اعطای جايزه ای را با عنوان "جایزه پژوهش‌های کاربردی پروفسور سلطانی درزمینه حفاظت سیستم قدرت" به تصویب رسانده است.

پروفسور مسعود سلطانی در طی حدود چهار دهه خدمت، با ارائه خدمات ارزنده‌ای از قبیل آموزش عمیق و دقیق مفاهیم سیستم قدرت به تعداد زیادی از دانشجویان در شهرهای مختلف کشور، انجام مسئولیت‌های اجرایی سطوح بالا، نگارش کتاب‌های ارزنده و ماندگار، انجام پژوهش‌های کاربردی موردنیاز صنعت و تربیت مهندسین و اساتید مجرب، نقش بسیار مهم و به­ سزائی در توسعه پايدار مهندسی برق در سطح کشور و خودکفایی صنعت برق ایران ايفاء کرده ­اند.

جايزه‌ی مذکور براساس ارزيابی و تشخيص کميته‌ی داوران اين جايزه، سالانه (از سال 1394) حداکثر به دو نفر اآموختگان دانشجویان یا دانش آموختگان کارشناسی ارشد و دکتری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر تعلق خواهد گرفت که پروژه ای شاخص در زمینه مهندسی حفاظت سیستم قدرت با تکیه بر جنبه های کاربردی، ساخت و فن آوری به انجام رسانده باشند با برجسته ترين عملکرد پژوهشی کاربردی اعطاء خواهد شد.

"جايزة پژوهش های کاربردی پروفسور سلطانی" جایزه ­ای است برای تقدیر از دانشجویان یا دانش آموختگان دانشگاه تهران که همت و تلاش مضاعفی در جهت انجام پژوهش های کاربردی در زمینه حفاظت سیستم قدرت نشان داده اند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با روند این جایزه می توانید دستور العمل اعطای جایزه را مطالعه فرمایید.