تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۳/۲۴ - ۱۲:۳۲

10 امین دوره المپیاد بین المللی میکروالکترونیک Synopsys، امسال نیز به مانند 9 سال گذشته در مهرماه 94 در کشور ارمنستان برگزار خواهد شد.

Synopsys شعبه ارمنستان برگزار کننده اصلی المپیاد بین المللی سالانه میکروالکترونیک ارمنستان می باشد. امسال 10 امین سال برگزاری این المپیاد است. هدف از این رقابت، کشف مستعد ترین و خلاق ترین مهندس یا دانشجوی جوان زیر 30 سال می باشد.

سال 2014 در اولین حضور کشور ایران در این المپیاد، خانم فرناز فروغی فر (دانشگاه تهران - گرایش الکترونیک/سیستم های دیجیتال) یکی از نمایندگان ایران برای شرکت در مرحله بین المللی، موفق به کسب مقام سوم جهانی در این المپیاد گردیدند.

اهداف المپیاد میکروالکترونیک:

• تحریک توسعه هر چه بیشتر دانش میکروالکترونیک در کشور های شرکت کننده
  • تشخیص و الهام بخشی مهندسین جوان و مستعد
  • افزایش علاقه به علم میکروالکترونیک در میان متخصصین جوان
  • تشخیص سطح دانش در زمینه میکروالکترونیک در میان شرکت کنندگان در کشورهای مختلف، برای ایجاد تغییرات لازم در برنامه های آموزشی آن کشور
  • به وجود آوردن یک گروهی از متخصصان جوان در زمینه میکروالکترونیک

موضوعات المپیاد میکروالکترونیک:

* Digital IC Design and Test

* Analog and Mixed Signal IC Design and Test

* Semiconductor Devices and Technology

* Mathematical and Algorithmic Issues of EDA

این المپیاد در دو مرحله کشوری و بین المللی برگزار می شود. برگزاری مرحله کشوری آن در ایران به عهده گروه ICEEP دانشگاه تهران است که پس از ثبت نام از دانشگاه های سراسر ایران، در شهریورماه 94، در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. مرحله کشوری برای تعیین برگزیدگان و راهیابی به مرحله بین المللی در ارمنستان اجرا میشود. بدین ترتیب که نفر اول با هزینه Synopsys و نفر دوم با هزینه ICEEP به ارمنستان خواهد رفت تا با برگزیدگان کشورهای مختلف از سراسر دنیا به رقابت بپردازد.

برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر لطفا به سایت www.iceep.ir مراجعه فرمایید.