تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۴/۰۷/۲۹ - ۱۳:۵۱

رتبه سوم المپیاد بین‌المللی میکروالکترونیک Synopsys به دانشجوی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران رسید.
به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، فرناز فروغی‌فر، دانشجوی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران موفق به کسب رتبه سوم دهمین دوره المپیاد بین‌المللی میکروالکترونیک Synopsys شد.
مرحله نهایی المپیاد بین‌المللی میکروالکترونیک Synopsys، بیستم مهرماه با حضور بیش از 900 نفر شرکت کننده از سراسر جهان در شهر ایروان ارمنستان و در محل دپارتمان آموزش ارمنستان، در حوزه‌های مختلف میکروالکترونیک شامل طراحی و تست مدارات مجتمع دیجیتال، طراحی و تست مدارات مجتع آنالوگ و سیگنال مختلط، ادوات و تکنولوژی نیمه هادی و ریاضیات و الگوریتم‌های مرتبط با EDA برگزار شد.

این المپیاد که هر ساله در دو مرحله کشوری و بین‌المللی برگزار می‌شود، از جمله مهم‌ترین مسابقات بین‌المللی در حوزه میکروالکترونیک است که حتی برگزاری مرحله کشوری آن‌هم در میان حدود 30 کشور جهان، بر عهده نمایندگی‌های شرکت  Synopsys می‌باشد.
در ایران، برگزاری مرحله کشوری این مسابقات را، گروه ICEEP دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار می‌کند که مرحله کشوری این المپیاد در ایران، نهم مهرماه سال‌جاری در دانشگاه تهران برگزار شد و در این مرحله از میان 56 نفر شرکت کننده، امین مشکات از دانشگاه صنعتی اصفهان با رتبه اول، فرناز فروغی‌فر از دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با رتبه دوم، نریمان اسکندری از دانشگاه شهید بهشتی با رتبه سوم و جواد احمدی فارسانی از دانشگاه شاهد با رتبه چهارم، به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران به مرحله بین‌المللی در کشور ارمنستان راه یافتند.

دانشكده برق و كامپيوتر ضمن عرض تبریک به سرکار خانم "فروغی فر" و استاد راهنماي ايشان جناب آقای دكتر نوابی، آرزوی توفيق روزافزون این عزیزان را در مسير توسعه علمي و پژوهشي كشور که موجب ارتقاء دانشكده مهندسی برق و كامپيوتر خواهد بود، را از خداوند متعال مسئلت می نماید.