تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۰۴/۰۹ - ۱۲:۲۱

پيرو ابراز علاقمندي برخي از همكاران دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر جهت فعاليت پژوهشي در زمينه شبكه‌هاي هوشمند، جلسه‌اي با استاد برجسته دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه صنعتي ايلينوي امريكا، جناب آقاي پروفسور محمد شاهيده پور، از ساعت ۱۰ لغايت ۱۲ مورخ شنبه ۱۲ تيرماه در اتاق شماره ۸۰۳ ساختمان جديد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر پرديس دانشكده‌هاي فني دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. اين جلسه به صورت بحث و تبادل نظر دوطرفه بوده و موضوع‌هايي در زمينه شبكه هوشمند، ريز شبكه‌ها، خانه هوشمند، روشنايي هوشمند و شهر هوشمند مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت

ضمن دعوت از كليه اساتيد محترم دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر و ساير دانشكده‌هاي دانشگاه تهران جهت شركت در اين جلسه، مستدعي است پرسش‌ها و نكات كلي مدنظر جهت طرح در اين جلسه را به آدرس ايميل faminifar@ut.ac.ir ارسال نماييد.

لازم به ذكر است پروفسور محمد شاهيده پور استاد و رئيس سابق دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه صنعتي ايلينوي، بنيان گذار و مدير مركز نوآوري‌هاي مهندسي برق Robert W. Galvin، بنيان گذار و قائم مقام مركز پژوهشي انرژي‌هاي پايدار Wanger، عضو مرتبه Fellow موسسه IEEE، عضو فرهنگستان مهندسي ايالات متحده امريكا و همچنين عضو كميته مطالعات ريزشبكه سازمان ملل متحد مي‌باشند. ايشان مركز پژوهشي CSMART را با هدف ارتقاي امنيت اطلاعات در شبكه‌هاي هوشمند و بهبود ويژگي‌هاي امنيت و تاب آوري در سيستم‌هاي مخابرات بي سيم و ساختارهاي كنترلي شهر هوشمند بنيان نهاده‌اند. پروفسور شاهيده پور مجري ۷۴ پروژه در سراسر دنيا در زمينه شبكه هوشمند و شهر هوشمند به ارزش بالغ بر ۶۰ ميليون دلار هستند. اجراي پروژه Perfeet Power وزارت انرژي امريكا توسط ايشان، شبكه برق دانشگاه صنعتي ايلينوي را به اولين ريزشبكه هوشمند دنيا تبديل نموده است. تربيت و هدايت ۵۴ دانش آموخته دكتري، چاپ ۶ جلد كتاب و انتشار بيش از ۴۵۰ مقاله علمي در زمينه‌هاي مختلف سيستم‌هاي قدرت بخشي از فعاليت‌هاي ايشان بوده است. پروفسور شاهيده پور بنيان گذار و اولين سردبير مجله وزين IEEE Transactions on Smart Grid بوده‌اند.