تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۲/۰۴ - ۱۵:۳۰
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ - ۱۴:۲۳

دکتر فرخ امینی فر، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران به عنوان یکی از دانشمندان جوان برجسته مهندسی کشور معرفی شده است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، مراسم گرامیداشت روز مهندسی و تجلیل از برگزیدگان مهندسی کشور، منتخب فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه پنجم اسفند ۱۳۹۵ در فرهنگستان علوم برگزار می‌شود.

در این مراسم از سه استاد برجسته مهندسی کشور، سه مهندس برجسته کشور و پنج دانشمند جوان برجسته مهندسی کشور تجلیل به عمل خواهد آمد که دکتر فرخ امینی فر، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران یکی از پنج دانشمند جوان برجسته مهندسی کشور این فهرست است.

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر کسب این عنوان را به ایشان تبريك عرض نموده و توفيق روزافزون ایشان را از خداوند متعال مسئلت می نماید.