تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۲/۲۱ - ۱۲:۱۹

"نشریه شاخه دانشجويي IEEE دانشگاه تهران، "فصلنامه علمی جریان"، در مرحله اول داوری جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۰" که در سطح کشوری برگزارشده است، در رشته نشریات علمی فنی و مهندسی در بین ۴۰ نشریه برتر قرارگرفته و به مرحله دوم داوری راه پیدا کرد.

همچنين مقاله "پیام‌رسانی در بدن" به نویسندگی آقایان محمد آل علی، هژیر محمودی نصرآبادی و امیرحسین فلاح و مقاله "فیت بیت" به نویسندگی خانم پونه میرزا زاده به‌عنوان آثار برگزیده در این مرحله از داوری انتخاب‌شده و به مرحله دوم راه یافتند. دبیر مربوطه به هر دو مقاله آقای محمدرضا علمی فرد می‌باشد.

به‌علاوه در بخش نشریات صوتی، پادکست ECECast با تهیه‌کنندگی و اجرای آقای مهرداد زرعیان و تدوین آقای سپهر سماواتی در مرحله نخست داوری در بین نشریات صوتی برگزیده قرار گرفت و به مرحله نهایی داوری راه پیدا کرد.

این موفقیت را به‌تمامی دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، به‌ویژه دست‌اندرکاران این نشریه تبریک عرض می‌نماییم.