تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۱/۱۹ - ۱۱:۱۸

به گزارش خبرنگار مهر، پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می پردازد که هر دو ماه یکبار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد می شود. مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه داران علم است.

فهرست ۲۲۸ پژوهشگر ایرانی که در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند نشان می دهد محققان دانشگاه تهران و محققان رشته مهندسی بیشترین سهم را در این فهرست دارند.دانشگاه تهران با ۳۶ نفر دارای بیشترین تعداد دانشمند برتر در بین دانشگاه های کشور است. در این میان نام دکتر جواد فیض استاد برجسته دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکده‌های فنی، دانشگاه تهران نیز به چشم می‌خورد.

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر کسب این موفقیت را تبريك عرض نموده و توفيق بیشتر ایشان را در ادامه فعاليت های علمی از خداوند متعال مسئلت می نماید.