پژوهشی

دفتر معاونت پژوهشی

معاونت پژوهشي دانشكده مهندسی برق و كامپيوتر پرديس دانشكده هاي فني وظايف مختلفي اعم از انجام امور مربوط به طرحهاي پژوهشي، ماموريت هاي پژوهشي، تسهیلات سفرهای علمی، فرصتهاي مطالعاتی، پژوهانه دانشجویان دكتری، ايجاد ارتباط با صنايع و سازمان ها جهت همكاريهاي تحقيقاتي، طراحي، ساخت و عقد قرارداد و تفاهم نامه همكاري و ... را بعهده دارد كه به انجام آنها اهتمام مي ورزد.

آزمایشگاه‌های پژوهشی

هم‌اینک بالغ بر ۵۵ آزمایشگاه پژوهشی در زمینه‌های مختلف مهندسی برق و کامپیوتر در دانشکده وجود دارد که پذیرای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و دانشجویان کارشناسی علاقه‌مند به فعالیت‌های تحقیقاتی هستند.

قطب‌های علمی

دانشکده مهندسي برق و کامپيوتر با داشتن سه قطب تحقيقاتي در زمینه های سيستم‌هاي الکترومغناطيسي کاربردي، نانوالکترونيک و کنترل و پردازش هوشمند، سرآمد کليه موسسات آموزش عالي کشور در این زمينه مي‌باشد.

مؤسسات پژوهشی

در حال حاضر مؤسسه پژوهش در هوش مصنوعی، روباتیک و علوم اطلاعات دانشگاه تهران به عنوان یک مؤسسه پژوهشی مستقل فعالیت می‌کند.