اخبار و اطلاعیه‌ها - بهمن 98

# اطلاعیه شماره سه

دانشجویانی که برای ارائه خود به میز و برق نیاز دارند حداکثر تا پایان ساعت اداری روز شنبه 98/11/12 با ایمیل به mneshat@ut.ac.ir اطلاع دهند.

لطفا در ایمیل مشخصات فردی، گرایش و عنوان پروژه حتما قید شود.

با توجه به محدودیت جا این موارد اولویت بندی خواهند شد و متاسفانه ممکن است برای همه امکان تخصیص میز وجود نداشته باشد بنابراین اگر میز برای ارائه شما کاملا ضروری هست قید شود.

# اطلاعیه شماره دو

لطفا با توجه به مطالب آموزشی کارگاه و فرمت تهیه شده، طراحی پوستر را نهایی کنید و حتما تایید استاد راهنما را در بند 8 فرم معرفی پروژه گرفته شود. در صورت عدم تائید پوستر شما از روز پروژه حذف خواهد شد. آخرین مهلت آپلود پوستر تا جمعه 98/11/11 تعیین شده و به هیچ وجه قابل تمدید نیست.

لطفا برای هماهنگی بیشتر در تهیه پوستر حتما موارد زیر را رعایت کنید و در صورتیکه موارد ذکر شده رعایت نشود، پوستر مشکل دار چاپ نخواهد شد و مسئولیت آن به عهده خود دانشجوست.

- فایل پاورپوینت به همراه PDF آنرا در یک فایل زیپ به نام شماره دانشجویی خود تهیه کنید و در سایت CECM و در گرایش مربوط به خود آپلود کنید.

- سایز پرینت در نظر گرفته شده 82x57 سانتی متر است.

- درصورتی که در تهیه پوستر استاندارد لازم رعایت شده باشد چاپ پوستر بر عهده دانشکده خواهد بود.

- شماره پوستر در انتهای ان نیازی به تغییر ندارد. این شماره قبل از چاپ توسط دانشکده اختصاص داده می شود.

# اطلاعیه شماره یک