اخبار
آزمایش عملی در بستر آموزش مجازی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
آزمایش عملی در بستر آموزش مجازی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
با مجازی شدن تدریس دروس دانشگاهی، یکی از مهمترین فعالیتها یعنی انجام آزمایشهای عملی در تمام دانشگاهها و رشتههای مختلف کمرنگ شده و گاهی محدود به تجربه استاد و تماشای دانشجویان شده است. اما دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران گامی مهم و متفاوت در ایجاد شرایطی برای انجام آزمایشهای عملی توسط دانشجویان در منزل در درس مبانی مهندسی برق برداشت.
درس مبانی مهندسی برق به عنوان یک درس جدید، طراحی و تدوین شده در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران برای آشنایی دانشجویان با زیر و بم رشته مهندسی برق طراحی شده است؛ اما این درس تنها تئوری نیست بلکه یک واحد عملی دارد که با توجه به اهمیت قسمت عملی برای دانشجویان جدیدالورود و همچنینعدم امکان حضور دانشجویان در دانشگاه به خاطر شرایط همه گیری کرونا، برخی وسایل و قطعات آزمایشها برای دانشجویان تهیه شد و به صورت امانی در اختیار آنان قرار گرفت تا در منزل برخی فعالیتهای عملی را انجام دهند.
برای انجام این امر، به همت آقای دکتر محمد حامد صمیمی از اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و مسئول اصلی این درس و با پشتیبانی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، تعداد ۱۱۰ عدد بسته الکترونیکی برای دانشجویان این درس تهیه شد. این بستهها شامل یک مولتیمتر، یک بردبورد، یک بورد آردوینو، سیمهای اتصالات، سیم لاکی و همچنین قطعات الکترونیکی مانند انواع مقاومت، خازن، سلف، پتانسیومتر، دیود و آپامپ، ترانزیستور، LED، رگولاتور، میکروفن خازنی، آیسی ۵۵۵ و یک آیسی شمارنده است.
به پیشنهاد و پیگیریهای دفتر انتقال فناوری دانشکده و مرکز نوآوری کارولوکس، این بستههای الکترونیکی با همکاری شرکت دیجی کالا به دست دانشجویان این درس در سراسر کشور رسید.
آقای دکتر صمیمی پیش از هفته مقرر برای انجام آزمایش ها، بر اساس قطعاتی که در اختیار دانشجویان قرار میگرفت، دستور کاری به آنها ارائه میکرد. در کنار هر دستور کار توضیحی مختصر پیرامون موضوع هفته، ضبط شده و برای دانشجویان ارسال میشد. دانشجویان در گروههای سه نفری و با ارتباط از طریق مجازی، مدارها را پیادهسازی کرده و در نهایت نتایج را در قالب یک فیلم در صفحه درس بارگذاری میکردند.
ارتباط دانشجویان در گروههای درسی به خصوص برای نودانشجویان که از آغاز ورود به دانشگاه تنها از طریق مجازی با هم در ارتباط بودند، بسیار ضروری بود و ضمن تقویت ارتباط بین آن ها، مهارتهای اجتماعی و کار گروهیشان را بهبود بخشید.
در این درس، به هر گروه از دانشجویان، یک گروه از دستیاران آموزشی اختصاص داده شد تا در صورت بروز مشکل در عملکرد مدارها، به آنها کمک کنند؛ این مسیر به صورت هفتگی تا پایان ترم ادامه داشت
اطلاعیه و رویدادها
- اطلاعیه حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی 1402- 1401
- اعلام زمان بندی برگزاری آزمون جامع دانشجویان دوره دکترا
- قابل توجه متقاضیان اخذ کارگاه مهارت های زندگی
- قابل توجه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی"برنامه هفتگی نیمسال دوم 1402-1401"
- برنامه هفتگی و تقویم آمورشی نیمسال دوم 1402-1401 مقطع کارشناسی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
- لغو قبولی دانشجویان ورودی سال 1400و قبل از آن مشمول خدمت وظیفه عمومی فاقد معافیت تحصیلی در کلیه مقاطع تحصیلی
- ممنوعیت تغییر تاریخ امتحان بعد حذف و اضافه
- درخصوص مرخصی تحصیلی از نیمسال دوم 1402-1401 به بعد دانشجویان مقطع کارشناسی
- معرفی درس"فلسفه تکنولوژی"
- قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد
آلبوم تصاویر
- گالری تصاویر دومین دوره کنفرانس دفاع از پایان نامههای ارشد
- گالری تصاویر چهارمین دوره روز پروژه
- گالری تصاویر سومین دوره روز پروژه
- گالری تصاویر روزی با دانشگاه مرداد 97
- مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان مهندسی برق و کامپیوتر ورودی 93
- چهارمین دورهی همایش پنجره
- اولین کنفرانس دفاع از پایاننامه های ارشد
- اولین جشنواره پروژه کارشناسی (روز پروژه)
- مراسم نکوداشت پروفسور لطفی زاده