اطلاعیه "دومین دوره کنفرانس دفاع متمرکز از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد"

دومین دوره کنفرانس دفاع متمرکز از پایان نامه های کارشناسی ارشد ،دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران

همکاران گرامی و دانشجویان عزیز دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

با سلام و احترام،

ان شاء الله در بازه 20 تا 26 شهریور 1397 دومین دوره دفاع متمرکز از پایان نامه های کارشناسی ارشد تحت عنوان «کنفرانس پایان نامه» را با یاری شما برگزار خواهیم کرد. در این دوره سعی کرده ­ایم و می ­کنیم تا از تجربه برگزاری دوره اول در جهت بهبود فرایندها کمک بگیریم.

هدف اصلی از این اطلاعیه یادآوری برخی نکات کلی و اولیه در خصوص کنفرانس پایان نامه است:

1. هدف اصلی از برگزاری دفاع­های ارشد در قالب کنفرانس بالابردن سطح مشاهده ­پذیری (visibility) دست­آوردها و خروجی­هاست. مشاهده پذیری بهتر هم امکان ارائه بهتر دست آوردها به صنعت را فراهم می­ کند و هم فیدبکی با بایاس کمتر، جامع­تر و صریح­تر برای جهت دهی و رشد خطوط پژوهشی فراهم می ­کند.
  2. ساختار داخلی جلسه دفاع به هیچ وجه دست نمی ­خورد و همان ساختار مألوف و امتحان پس داده مبنای کار است. به این ترتیب که: هر جلسه دفاع با حضور یک داور خارجی، یک داور داخلی و استاد راهنما رسمی می‌شود. داور داخلی نماینده تحصیلات تکمیلی نیز خواهد بود. درصورتی که استاد راهنمای دوم یا مشاور وجود داشته باشد، بر حضورشان در جلسه دفاع تاکید می‌شود اما جلسه دفاع بدون حضور ایشان هم رسمی است. ارائه دانشجو به مدت نیم ساعت انجام می‌شود و به دنبال آن یک ساعت وقت بحث و پرسش و پاسخ خواهیم داشت. بین دو دفاع متوالی نیم ساعت وقت برای ارزیابی و تعیین درجه و البته پذیرایی در نظر گرفته شده است. روال ارزیابی و تعیین درجه همان روال معمول است و فرم های مربوط در اختیار نماینده تحصیلات تکمیلی قرار خواهد گرفت. کلیه مقررات جلسه دفاع به قوت خود باقی است.
  3. لطفا دقت فرمایید که برای ورودی های 1394 و بعد از آن دیگر نمره دفاع ثبت نمی شود و در صورت قابل قبول بودن پایان نامه از نظر هیات داوران صرفا تعیین درجه (عالی، بسیار خوب، خوب، متوسط) خواهیم داشت.
  4. با توجه به توافق به عمل آمده با مدیران گرایش ­ها کنفرانس پایان نامه در ده شاخه (Track) نظیر ده گرایش موجود در دانشکده برگزار می‌شود. این ده شاخه عبارتند از: الکترونیک، سیستم­های دیجیتال، فناوری اطلاعات، قدرت، کنترل، مخابرات، معماری کامپیوتر، مهندسی پزشکی، نرم افزار، هوش ماشین و رباتیک.
  5. شیوه نامه مراحل اجرایی قبل از کنفرانس در اطلاعیه های بعدی ارائه خواهد شد.
  6. همانطور که پیشتر اعلام شده بود تا قبل از شنبه 1397/4/23 امکان دفاع غیرمتمرکز به شیوه متداول قبلی وجود داشته است. بعد از این تاریخ تا شروع کنفرانس پایان نامه در روز سه ­شنبه 1397/6/20 هیچ جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بصورت غیر متمرکز برگزار نخواهد شد.
  7. تنها مورد استثنا برای برگزاری جلسه دفاع کارشناسی ارشد قبل از سه ­شنبه 1397/6/20 مربوط به دانشجویانی می­شود که پذیرش رسمی دوره دکترای خارج از کشور گرفته اند، ویزا هم گرفته اند، و تاریخ انقضاء ویزا و تاریخ شروع شدن دوره دکترای آنها به نحوی است که باید قبل از سه ­شنبه 1397/6/20 در محل دانشگاه جدید خود حاضر باشند. دانشجویانی که واجد این شرایط هستند لطفا در اسرع وقت به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه نمایند.
  8. وب سایت کنفرانس به آدرس http://ece.ut.ac.ir/thesisconf است، که اطلاعات تکمیلی و برنامه کنفرانس به تدریج در آنجا اعلام خواهد شد.