اعضا هیأت علمی دانشگاه تهران در بین دانشمندان برتر جهان

بر اساس آخرین به روز رسانی پایگاه داده‌های نویسندگان مقالات علمی با شاخص‌های استنادی استاندارد، 76 عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در بین 2 درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند که از این میان، 31 نفر از اعضای هیأت‌علمی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران می‌باشند.

آخرین به روزرسانی این پایگاه، که بر اساس استنادات ارجاعی پایگاه داده‌های علمی Scopus انجام می‌شود، اعضای هیأت علمی پردیس دانشکده‌های فنی، با حضور ۳۱ نفر عضو در فهرست نهایی، پر افتخارترین پردیس دانشگاه تهران و پرافتخارترین دانشکده در سطح کشور بودند.

بخشی از نفرات منتخب این فهرست، شامل فعالیت های طول دوره خدمت و بخشی شامل فعالیت های یک ساله اخیر بوده است.

نحوه انتخاب و شاخص های این فهرست، در این لینک می توانید مشاهده نمایید:

از این بین  9 نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده برق و کامپیوتر هستند،که اسامی آنها  به این شرح است:

دکتر جواد فیض

دکتر فرخ امینی فر

دکتر حسین ایمان عینی

دکتر حمید سلطانیان زاده

دکتر مجید صنایع پسند

دکتر صادق واعظ زاده

دکتر کارو لوکس

دکتر محسن حمزه

دکتر فرزاد رجایی سلماسی

دانشکده برق و کامپیوتر کسب این افتخار ارزشمند را به اعضای هیأت علمی منتخب و سایر اساتید و اعضای خانواده بزرگ دانشکده های فنی تبریک می گوید.