اخبار و رویدادها

اعلام اسامی مرحله نخست مشمولان دریافت جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان سال تحصیلی 96-1395 دانشگاه تهران

با عنایت به پایان مرحله نخست انتخاب مشمولان جایزه های تحصیلی از سوی بنیاد ملی نخبگان در سال 96-95، خواهشمند است دستور فرمائید متن خبر ذیل از طریق وبگاه دانشگاه اطلاع رسانی گردد.

اعلام اسامی مرحله نخست مشمولان دریافت جایزه تحصیلیسال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ دانشگاه تهران (شماره 1) بنیاد ملی نخبگان

بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان  استفاده از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان می‌رساند:

اسامی مرحله نخست مشمولان دریافت جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان سال 95 در کلیه مقاطع تحصیلی، در وبگاه حوزه معاونت آموزشی دانشگاه  قابل رویت می باشد.

نتایج مرحله بعدی متعاقباً از همین طریق اعلام خواهد شد.

دانشجویان محترم برگزیده مشمول دریافت بهره مندی از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان سال تحصیلی96-95  در ادامه فرایند به نکات مندرج در پیوست توجه فرمایید.