اخبار و رویدادها

امضاء تفاهم‌نامه همکاری مشترک مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی دانشگاه تهران و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی ۲۰ آذر ۱۳۹۷، به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی و دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر با هدف همکاری و هم‌افزایی توانایی طرفین در ارائه خدمات و اجرای پروژه‌های مشترک علمی-پژوهشی نوآورانه به‌منظور توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی فناوری اطلاعات دانشگاه تهران، تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.
مشاوره، انتقال و تولید فناوری، آموزش تخصصی منابع انسانی، ترویج و توسعه و فرهنگ‌سازی، امکانات آزمایشگاهی، علمی و آموزشی، حمایت از ایده‌های متقابل جهت سرمایه‌گذاری و حمایت از پروژه‌ها و پایان نامه‌ها از جمله محورهای اصلی این تفاهم‌نامه است.