انتخابات شاخه دانشجویی انجمن رمز ایران

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر،

با سلام و احترام،

همانطور که اطلاع دارید، شاخه دانشجویی انجمن رمز ایران بیش از 4 سال است که فعالیت خود را در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، همزمان با یازدهمین کنفرانس بین المللی این انجمن که به میزبانی این دانشکده برگزار شد، آغاز نموده است. از آن زمان تا کنون نیز این انجمن علمی دانشجویی با انجام فعالیت­های فوق برنامه، جهت ترویج مسائل مربوط به حوزه رمز و امنیت داده و شبکه در دانشگاه تهران، و برگزاری کارگاه های تخصصی و نشست های علمی/صنعتی فعال بوده است.

فعالیت انجمن های علمی دانشجویی فرصت خوبی است که ضمن فعالیت در یک حوزه تخصصی علمی، با تجربه کار تیمی، برگزاری نشست های علمی و تعامل با دیگر شاخه های دانشجویی دانشگاه های دیگر و انجمن رمز آشنا شوید و تجربه گرانبهای دیگری را کسب نمایید.

انتخابات دور جدید شاخه دانشجویی انجمن رمز ایران در دانشگاه تهران روز یکشنبه مورخ 1397/02/30 ساعت 16 در اتاق 801 برگزار می شود. بدینوسیله از کلیه دانشجویانی که تمایل دارند عضو شاخه دانشجویی شوند و یا آماده اند در این انجمن علمی ایفای مسئولیت نمایند دعوت می شود که در این جلسه شرکت نمایند.

در صورتی که در این ارتباط سوالی داشته باشید، لطفا به آزمایشگاه مخابرات امن مراجعه کرده یا با شماره 61114365 (سرکار خانم فراقی) تماس بگیرید.