اخبار و رویدادها

انتخاب طرح‌ پژوهشی و فناورانه استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، به عنوان "طرح برگزیده "

به گزارش روابط عمومی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، طرح خدمات مشاوره پژوهشی طراحی و ساخت اینورتر فتوولتائیک سه فاز متصل به شبکه با توان ۱۰ کیلو وات، توسط "دکتر شاهرخ فرهنگی"، عضو هیأت علمی پیشکسوت دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر این دانشگاه انجام گرفته است. بر اساس این طرح، اینورتر فتوولتائیک متصل به شبکه یکی از اجزای اصلی نیروگاه‌های فتولتائیک است که استحصال انرژی از مزارع خورشیدی و تزریق آن به شبکه برق را به عهده دارد. در این طرح، طراحی و ساخت یک اینورتر فتوولتائیک متصل به شبکه سه فاز با توان ۱۰ با توجه به چالش‌های کاهش جریان مد مشترک، کنترل توان راکتیو و گذر از خطای کمبود ولتاژ کیلووات انجام شده است. در فهرست طرح‌های صنعتی برگزیده کشور قرار گرفت.