- دوشنبه، ۱۵ آذر ۱۴۰۰

اخبار

انتصاب «دکتر فرخ امینی فر» استاد دانشکده مهندسی برق و کامپوتر دانشگاه تهران به عنوان ویراستار مجله IEEE Transactions on Power System

آقای دکتر فرخ امینی‌فر استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران از ابتدای سال ۲۰۲۱، به عنوان ویراستار بخش سیستم‌های قدرت مجله (IEEE Transactions on Power Systems) منصوب شد.

انجمن بین‌المللی مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) حدود ۳۰٪ از مقالات دنیا را در زمینه‌های برق، الکترونیک و علوم کامپیوتری را منتشر می‌کند که حدود ۲۰۰ مجله، ژورنال و مقاله علمی را شامل می‌شود. همچنین در لیست نشریات این انجمن کتب فنی، راهنماها، کتب علمی و مونوگراف‌هایی نیز قرار دارد.

ژورنال‌های IEEE از پرارجاع‌ترین ژورنال‌ها در زمینه مهندسی برق و کامپیوتر شناخته شده که در زمینه‌های مختلف مخابرات، سیستم‌های قدرت، مهندسی الکترونیک و غیره فعالیت دارد. ضریب تاثیر این مجله (Impact Factor) در بخش سیستم‌های قدرت ۶.۰۷۴ است.

اطلاعات بیشتر راجع به IEEE Transactions on Power Systems را می‌توانید از لینک زیر مشاهده نمایید:

رویدادها