- دوشنبه، ۱۵ آذر ۱۴۰۰

اخبار

بازدید آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر

دانشگاه تهران روز یکشنبه 15 فروردین 1400، میزبان آقای دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور

و هیات همراه ایشان بود.

دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر نیز یکی از دانشکده هایی بود که در برنامه بازدید آقای دکتر ستاری قرار داشت.هدف از این بازدید بررسی خروجی های پایلوت مدل دانشکده سرمایه گذار در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر بود.

( برای اطلاع بیشتر از مدل دانشکده سرمایه‌گذار اینجا را بخوانید.)

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در بازدید از این دانشکده، از نمایشگاه محصولات و خدمات فناورانه اساتید و دانشجویان، تعدادی از اسپین آف ها و همچنین برخی از تیم های مستقر در مرکز نوآوری کارولوکس (فاز اول مرکز نوآوری دانشکده فنی) در فضای کار اشتراکی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دیدن کرده و با توضیح مختصر اعضای هر تیم، از نزدیک با این محصولات و خدمات آشنا شدند.

در طول این بازدید آقای دکتر ستاری ضمن شنیدن درخواست ها و نیازهای تیم های مستقر در نمایشگاه، برای همکاری با آن ها و رفع برخی موانع قول مساعدت دادند.

جهت بازدید تصاویر به آدرس زیر مراجعه نمایید.

بازدید معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر-15 فروردین

رویدادها