تبریک و شادباش سال نو و اعلام برنامه دید و بازدید دانشکده در سال 1398

اعلام برنامه دید و بازدید دانشکده در سال 1398

احتراماً، بدین وسیله فرا رسیدن سال ۱۳۹۸ را به شما همکار گرامی و خانواده محترم تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم به لطف خداوند متعال و تلاش جمعی، سالی با سلامت و همراه با موفقیت در همه شئونات در پیش داشته باشیم.

به استحضار می‌رساند درصورت مساعد بودن هوا، مراسم دید و بازدید نوروزی سال ۱۳۹۸ اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی دانشکده روز شنبه مورخ ۹۸/۰۱/۱۷ از ساعت ۱۲:۴۵ الی ۱۴ در محل بالکن طبقه ششم ساختمان جدید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار خواهد شد. امید است با حضور خود گرمی بخشمحفل نوروزی دانشکده باشید.

مجدداً از تلاش همکاران محترم تشکر می‌نمایم و امیدوارم به لطف خداوند متعال، سال ۱۳۹۸ نیز با همدلی، همراهی و تلاش، شاهد موفقیت‌های بیشتری برای دانشکده و کشورمان و تعمیق پیوستار آموزش، پژوهش و نوآوری در دانشکده باشیم.