خلاصه‌سازی متن با استفاده از دیدگاه‌های کاربران

امروزه با افزایش استفاده از اینترنت و گسترش شبکه‌های اجتماعی، انجمن­ها، صفحات وب و... روزنامه­های کاغذی منسوخ شده و خبرگزاری­های اینترنتی جای آنها را گرفته­اند، این خبرگزاری­ها برخلاف روزنامه­ها که فقط نظر نویسنده را منتشر می­کردند، نظرات کاربران در مورد هر موضوع را نیز در پایان مطلب منتشر می­کنند که منابع اطلاعاتی ارزشمندی محسوب می­شوند. این مطالب توسط گروهی گسترده از جامعه و به صورت رایگان تولید می­شوند و وقایع را از زوایای متفاوت بررسی می­کنند، در نتیجه اهمیت استفاده از این اطلاعات بسیار زیاد است.

در این تحقیق قصد داریم روابط میان دیدگاه­های کاربران و جملات اخبار را بیابیم، به این منظور از روابط میان دیدگاه­ها و رابطه میان دیدگاه با جملات اخبار استفاده کنیم، به این ترتیب با توجه به تعداد دیدگاه­های منتشر شده که با جمله­ای در خبر ارتباط دارند، اهمیت و بحث­برانگیز بودن جمله خبری را در می­یابیم.

ارائه دهنده پروژه

آرزو ناظری