اخبار و رویدادها

دانش آموخته دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برنده جایزه علوم هسته ای و پلاسمای IEEE شد.

دکتر نگار امیدواری دانش آموخته دانشکده مهندسی برق و کامپیوتربرنده جایزه سالانه IEEE شد.

دکتر نگار امیدواری، محقق ایرانی دانشگاه صنعتی مونیخ موفق به دریافت جایزه سالانه علوم هسته‌ای و پلاسمای موسسه مهندسان برق و الکترونیک (IEEEشد

به گزارش خبرنگار دیده بان علم ایران، دکتر امیدواری، دانش آموخته کارشناسی مهندسی برق دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۰ است و دوره های کارشناسی‌ارشد و دکتری خود را در رشته مهندسی پزشکی و فیزیک به ترتیب در دانشگاه RWTH آخن و صنعتی مونیخ آلمان اخذ کرده است. و در حال حاضر محقق پسادکتری دانشکده پزشکی هسته ای دانشگاه صنعتی مونیخ   (TUM)است.

جایزه و کمک هزینه تحقیقات   IEEE Glenn F. Knoll Graduate Educational Grant    یک جایزه سالانه جامعه علمی علوم هسته‌ای و پلاسمای موسسه مهندسین برق و الکترونیک    IEEE Nuclear and Plasma Science Society     است. این جایزه هر سال به یک دانشجوی دکتری برای فعالیت برجسته در زمینه تجهیزات علوم هسته‌ای یا تجهیزات پزشکی هسته‌ای اهدا می‌شود،مراسم اهدا جایزه  سال 2018 در سیدنی استرالیا  برگزار شد.

وی از سال ۲۰۱۴ در تحقیقات رساله خود بر توسعه و مشخصه یابی یک سیستم با وضوح بالای توموگرافی پوزیترون امیشن (PETحیوانات کوچک روی یک اسکنر MRI متمرکز شده بود.