ساخت روتر 2/1 ترابیت توسط آزمایشگاه روتر دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر

در راستای طرح کلان ملی دفاع سایبری آزمایشگاه روتر دانشکده‌ی مهندسی برق و کامپیوتر پردیس دانشکده‌های فنی برای ساخت روتر 2/1 ترابیت بر ثانیه اقدام نمود. در مرحله اول این پروژه، روتری با ظرفیت 100 گیگابیت بر ثانیه طراحی و پیاده‌سازی شد. این طرح ملی در نمایشگاه یافته‌ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه تهران و علوم پزشکی که مقارن با هشتادمین سال تأسیس دانشگاه تهران برگزار شده بود رونمایی گردید.

در این مراسم جناب آقای دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس محترم دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر ناصر معصومی معاون محترم پژوهشی  دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر سید کمال‌الدین ستاره دان معاون محترم پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و تنی چند از مقامات علمی و اجرایی دانشگاه حضور داشتند. ضمناً این پروژه در ارزیابی انجام‌شده به‌عنوان «دستاورد شایسته تقدیر» انتخاب  و مورد تقدیر قرار گرفت.