سومین همایش "از مهندسی تا علوم انسانی"

پیرو تعطیلی تمامی دانشگاه ها و موسسات آموزشی در استان تهران و اطلاعیه‌ها در مورد بیماری کرونا و جهت پیشگیری از این بیماری، موسسه حامی علوم انسانی در راستای حفظ سلامتی مدعوین و شرکت کنندگان گرامی اقدام به لغو سومین همایش «از مهندسی تا علوم انسانی» نمود.

ضمن عذرخواهی بابت این موضوع، زمان برگزاری مجدد این همایش، متعاقبا اعلام خواهد شد.

سومین همایش «از مهندسی تا علوم انسانی»  با همکاری پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران در تاریخ 4 اسفند 1398 در ساعت 12:30 الی 17 برگزار خواهد شد. در این همایش رشته‌های آموزش، اقتصاد، سیاست‌گذاری، مالی و مدیریت کسب‌وکار توسط دانش‌آموختگان این رشته‌ها در دانشگاه‌های مطرح جهان معرفی خواهند شد و این افراد به موضوعاتی همچون انتخاب مسیر تحصیلی و شغلی، شرایط ادامه تحصیل، آینده شغلی و چگونگی اثرگذاری رشته خود در آینده کشور خواهند پرداخت. در ادامه جهت کمک به دغدغه‌های دانشجویان فرصتی جهت پرسش و پاسخ از سخنرانان در نظر گرفته‌شده است.

مکان برگزاری همایش: آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر واقع در پردیس دانشکده‌ها فنی دانشگاه تهران.

لازم به ذکر است شرکت در این همایش برای کلیه دانشجویان دانشگاه تهران با ثبت نام آزاد است.

• معرفی رشته‌های آموزش، اقتصاد، سیاست‌گذاری، مالی و مدیریت کسب‌وکار
  • فرصت‌ها و چالش‌های ادامه تحصیل در این رشته‌ها
  • آینده شغلی و تحصیلی این رشته‌ها در ایران و خارج از کشور
  • به همراه پرسش و ‌پاسخ دانشجویان
  • ورود برای دانشجویان دانشگاه تهران با ثبت‌نام آزاد است.
  • زمان: ۴ اسفندماه؛ از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۷