قابل توجه دانشجویان دکترا متقاضی دریافت مجوز تردد خودرو

به نام خدا

دانشجویان عزیز مقطع دکتری دانشکده مهندسی برق وکامپیوتر که متقاضی دریافت مجوز تردد خودرو (از ابتدای نیم سال 991 – ترم  پاییز 1399) هستند، می توانند در بازه 24 تا 29 شهریور 1399 درخواست خود را به دفتر پژوهش و تحصیلات تکمیلی دانشکده، جناب آقای سرداری، تحویل دهند یا با ایمیل (n.sardari@ut.ac.ir) برای ایشان ارسال کنند.

شرایط لازم برای دریافت مجوز

1- دانشجو آزمون جامع دکتری را با موفقیت گذرانده باشد.

2- دانشجو  از پروپوزال دکتری خود با موفقیت دفاع کرده باشد.

3- نیمسال پاییز 99 حداکثر دهمین نیمسال اشتغال به تحصیل دانشجو باشد. مرخصی بدون احتساب در سنوات شمرده نمی شود. مرخصی با احتساب در سنوات شمرده می شود. برای دانشجویانی که مرخصی نداشته و پیوسته در دانشگاه بوده اند این عملا به معنی ورودی پاییز 1395 و بعد از آن است.

4- دانشجو در سیستم جامع آموزش (گلستان) محروم از تحصیل نباشند و برای نیم سال 991 – ترم  پاییز 1399 ثبت نام کرده باشد.

عطف  به نامه شماره 6539395 مورخ 1397/09/25 امورپشتیبانی پردیس دانشکده های فنی سهمیه دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر 25 مجوز است. در صورتی که تعداد متقاضی بیش از 25 نفر باشد در شرایط مساوی انتخاب افراد از طریق قرعه کشی انجام می شود. دانشجویان عزیزی که به دلایل پزشکی با محدودیت حرکت مواجه هستند لطفا این موضوع را در درخواست خود قید کنند و مدارک مربوط را هم ضمیمه کنند.

سلامت و پایدار باشید

دفتر پژوهش و تحصیلات تکمیلی