- دوشنبه، ۱۵ آذر ۱۴۰۰

اخبار

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی( ملزم به گذراندن کارگاه مهارت‌های زندگی 1و2)

*اطلاعیه مهم و فوری*

شرط لازم و ضروری برای ثبت کارگاه الزامی مهارتهای زندگی در بالای کارنامه:تکمیل مشخصات؛ درقسمت ثبت نام و تکمیل اطلاعات دانشجویان( تابستان 1400) می باشد.

مراحل شرکت در کارگاه مهارت‌های زندگی:

1.لینک ثبت نام :

1. کلید ثبت‌نام: 1920
  2.  ثبت مشخصات ( پاسخ به 6 سوال : نام و نام خانوادگی. شماره دانشجویی. شماره همراه. نام رشته و دانشکده.  علامت زدن مهارت زندگی  1 و 2)
  3. مشاهده ویدیو آموزشی ( افرادی که هیچکدام از مهارت‌های 1و2 را نگذرانده اند دو موضوع را باید مشاهده و در آزمون  مربوط به آن ویدئو شرکت کنند)
  4. شرکت در آزمون و ثبت آن.

*جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان دفتر مشاوره و ارتقاء تحصیلی دانشکده/ پردیس خود تماس بگیرید.

*خواهشمند است به هیچ عنوان در تالار گفتگو  پیام نگذارید.

رویدادها