اخبار و رویدادها

قابل توجه دستیاران آموزشی

قابل توجه دستیاران آموزشی


دانشجویانیکه موافقت شفاهی اساتید دروس یا آزمایشگاه را برای دستیار آموزشی نیمسال 2-97-96 کسب نموده‌اند، در اسرع وقت با توجه به رعایت شرایط ذیل به سایت eceta.ut.ac.ir مراجعه نموده و از ثبت و تائید درخواست خود توسط استاد محترم درس مطمئن گردند:

 

  • دستیار آموزشی باید از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و یا دانشجویان سال چهارم کارشناسی باشد.
  • دستیار آموزشی فقط به دروس مقاطع کارشناسی تعلق می‌گیرد.
  • به ازای هر 40 نفر دانشجو تنها یک دستیار آموزشی می‌تواند از طرف استاد معرفی گردد و به دروس کمتر از 40 نفر دستیار آموزشی تخصیص داده نمی‌شود.
  • هر دانشجو فقط برای دو درس می‌تواند به‌عنوان دستیار آموزشی معرفی شود.
  • حداقل معدل کل برای دستیاران آموزشی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی -/15 و برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا -/17 می‌باشد. ضمناً  الزامی است که متقاضی در درس مذکور شاخص باشد.
  • دانشجویان متقاضی دستیاران آموزشی چنانچه قبلاً  در کارگاه آموزشی ویژه دستیاران آموزشی شرکت نکرده‌اند می‌بایست در دوره جدید که در 15 اسفندماه برگزار می‌گردد، شرکت نمایند.

 

آدرس کوتاه :