معرفی گروه

روز جهانی استاندارد در سال 2018 با شعار «استانداردهای بین المللی و چهارمین انقلاب صنعتی» برگزار
می شود. این شعار به فناوری های نوینی اشاره دارد که روش تولید و کاربرد کالاها در جوامع را تغییر
می دهند. این فناوری ها مرزهای میان دنیای واقعی و دیجیتال را کمرنگ می کنند. هوش مصنوعی، چاپ سه بعدی و اینترنت اشیا نمونه هایی از این فناوری ها هستند.
برای شرکت در این رقابت به این موارد فکر کنید:
اگر آخرین فناوری ها را در اختیار داشته باشید، کدام معضل را حل می کنید؟ استانداردهای بین المللی چگونه در حل این معضلات به شما کمک می کنند؟ در صورت دسترسی به فناوری های نوین مانند هوش مصنوعی، تولید هوشمند، اینترنت اشیا، چاپ سه بعدی یا دنیای مجازی چگونه می توانید معضلی در شهر یا کشور خود را حل کنید؟ مسیرهای اشتباه، مسائل مربوط به ایمنی و نگرانی های اجرایی چگونه ممکن است شما را دچار چالش کنند و راه حل های ممکن کدام است؟ استانداردهای بین المللی (واقعی یا حتی خیالی) که به نظر شما می توانند به حل بعضی معضلات کمک کنند را پیشنهاد دهید (فقط نوع استانداردهای موثر را ذکر کنید. مثلاً استانداردی برای امنیت اطلاعات و اینکه چه نوع کمکی در رمزگذاری اطلاعات می کند.)
طرح خود را به صورتی ارائه دهید که حاوی: معضل + راه حل + استاندارد بین المللی واقعی یا خیالی باشد.
مثال هایی برای سناریوهای مورد استفاده:
•    فناوری ربات ها و نقش آن در حل مسائل جامعه و استانداردهای مورد نیاز برای استفاده از آن ها
•    امکان اتصال اشیا به اینترنت و نقش این فناوری ها در بهینه‌سازی جامعه، مخاطرات و استانداردهای بین المللی مورد نیاز
•    امکان استفاده از چاپ سه بعدی آسان و ارزان و مزیت های آن در حل مسائل جامعه و نقش استانداردهای بین المللی در کاستی مخاطرات استفاده و بهره‌گیری آسانتر از این فناوری ها
•    یا هر سناریوی دیگر مبتنی بر فناوری های مبتکرانه و خلاقانه و حتی عجیب مثل هواپیماهای بدون سرنشین، فناوری های زیستی، ارتباطی، خودروهای برقی یا موارد دیگر و نسبت آن ها با دنیای آینده، مخاطرات احتمالی استفاده آنها و استانداردهای مورد نیاز برای فراگیر شدن این فناوری‌ها نمونه هایی از سناریوسازی و تولید آثار طراحی یا پویا نمایی برای شرکت در رقابت روز جهانی استاندارد 2018 هستند.
 * آثار خلاقانۀ هنری از طراحی (پوستر گرافیکی، کارتون یا کمیک استریپ) تا انیمیشن 30 ثانیه ای (در همۀ شاخه ها و تکنیک ها) در این رقابت پذیرفته می شود. محتوای آثار باید به زبان انگلیسی و شعار سال را نیز دربر گیرد. درج نشان سازمان های بین المللی ISO,IEC, ITU در جای مناسب ضروری است. بدیهی است پس از داوری و انتخاب آثار برگزیده، نسخه فارسی آثار پذیرفته نیز باید تحویل شود. برای کسب اطلاعات کامل تر حتماً به لینک زیر مراجعه فرمایید:
www.worldstandardscooperation. org/world-standards-day/world- standards-day-2018/
 جوایز ملی و بین المللی:
نفر اول: 1500 فرانک سوئیس؛ نفرات دوم، سوم و چهارم: 500 فرانک سوئیس
سازمان ملی استاندارد نیز علاوه بر جوایز بین المللی به ترتیب 60 میلیون ریال برای نفر اول و 25 میلیون ریال برای هریک از نفرات دوم تا چهارم در نظر گرفته است. برای آثار پویا نمایی 50 درصد به مبالغ مذکور اضافه خواهد شد.
 * آثار پذیرفته شده در سطح بین الملل به عنوان آثار خلاقانه سال 2018 در 163 کشور عضو سازمان ایزو منتشر و استفاده خواهد شد.
 داوری:
داوری اولیه در ایران و با حضور اساتید برجسته هنر و نماینده سازمان ملی استاندارد ایران صورت خواهد گرفت و آثار برتر برای شرکت در رقابت بین المللی به سوئیس ارسال خواهد شد.
 مهلت و نحوه ارسال:
هنرمندان محترم تا 25 تیرماه فرصت دارند آثار تولیدی را از طریق ایمیلpublicrelation@isiri.gov.ir  به سازمان ملی استاندارد ارسال و سپس از طریق شماره 32807045-026 از رسیدن آن اطمینان حاصل کنند. درج نام و نام خانوادگی، شماره ملی، سال تولد، نشانی، تلفن ثابت و همراه و کپی کارت ملی همراه با اثر ارسالی الزامی است.
از انطباق آثار با دستورالعمل ها و استانداردهای مرتبط با طراحی و تولید هر اثر مطمئن شوید. برای مثال قطع پوستر باید 594 × 420 میلی متر باشد.
حق بهره برداری و انتشار هر یک از آثار منتخب در سطح ملی وبین المللی برای سازمان ملی استاندارد ایران محفوظ است.