امور تغذیه

  1. کمک در تهیه پیش نیازهای مناقصات و قراردادهای پیمانکاران مرتبط با سلف دانشجویان و بوفه
  2. نظارت روزانه بر کمیت و کیفیت مواد اولیه غذایی، نحوه نگهداری، آماده¬سازی و طبخ غذا
  3. نظارت و کنترل بهداشت محیط و انجام برنامه¬ریزی لازم جهت سم¬پاشی¬های مورد نیاز
  4. نظارت و کنترل بهداشت فردی و پیگیری های لازم جهت دریافت مدارک بهداشتی پیمانکاران
  5. اعلام برنامه غذایی هفتگی سلف دانشجویان و غذاخوری اساتید
  6. بررسی و پیگیری¬های لازم جهت خرید و یا تعمیر تجهیزات و ملزومات مورد نیاز سلف و آشپرخانه و بوفه
  7. انجام امور مربوط به تسویه حساب دانشجویان در سامانه تغذیه
  8. کنترل ماهانه صورت وضعیت پیمانکاران جهت پرداخت صورتحساب¬های آنان
  9. رسیدگی به مشکلات روزانه دانشجویان بابت عدم رزرو غذا، عدم امکان استفاده از کارت دانشجویی، عدم انتقال وجوه از طریق سیستم بانکی