معرفی دانشکده

تاریخچه:همزمان با تاسیس دانشگاه تهران در 1313، این دانشکده با نام اولیه  گروه "الکترومکانیک" تاسیس و در سال 1340 به دلیل توسعه­ سریع حوزه­‌های مهندسی برق و نقش کلیدی آن در توسعه علم و فناوری، گروه برق به صورت مستقل تشکیل گردید. متکی بر پیش­بینی­‌های تخصصی در خصوص راهبردی بودن ترکیب حوزه­های برق و کامپیوتر در علوم و فناوری­های آینده ساز، توسعه حوزه مهندسی کامپیوتر به همراه مهندسی پزشکی به فعالیت­های این دانشکده افزوده شد. ثمره ایجاد این ترکیب چند رشته‌­ای، پیشگامی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در ایران و درخشش در سطح بین­ المللی در حوزه‌­های تخصصی و میان رشته­‌ای است؛ حوزه­‌هایی که بنیان تحولات امروز و آینده علم و فناوری را رقم زده­اند.

جذب برترین استعدادها و فعالیت­های گسترده و ماندگار فارغ التحصیلان این دانشکده در دانشگاه­ها و شرکت­های برتر دنیا و ایران در مرزهای دانش و فناوری  و کارآفرینی مایه افتخار کشور است.

حوزه­ های فعالیت دانشکده:حوزه‌­های فعالیت دانشکده کلیه تخصصهای کامپیوتر و برق شامل هوش مصنوعی و علوم داده، نرم ­افزار، سخت ­افزار، فناوری اطلاعات، شبکه و سیستم­های امن، مهندسی پزشکی، مخابرات، الکترونیک، قدرت، کنترل، رباتیک، قدرت و سیستم­های دیجیتال است. به علاوه  دانشکده با همکاری مراکز علمی تخصصی در حوزه­‌های بین­ رشته ­ای و نو شامل بایو الکترونیک، نانو الکترونیک، شناختی، و سلامت در کشور پیشگام و پیشرو است.

معرفی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران